haha jag är trött

okej nu snackar vi bildbrist! mitt nyårslöfte är seriöst att fota mer bilder..
Har precis laddat ner the notebook, så nu ska jag se den med litta godis och annat..senare idag så åker jag,sis och mamsie in till stan och handlar lite..vi hörs senare! PUSSAR

skype


jag har inskaffat mig skype..eller vad man säger haha..just nu lyssnar jag på typ raptävling! great..höres när vi synes!

Chillar som vanligt

 

 


HAHAHAHAH

no life, nä men jag är riktigt flummig nu på kvällen..haha kan det vara kanske för att vi har ringt ett par killar som är så jätte roliga.....eller så är det för jag kollar runt på roliga klipp..kollade på ebbas blogg och såg att hon hade lagt in ellen-bilder..så jag var tvungen att kolla på den videon! hahaha jag dööör..

Chillar med en massa läxa

 


saknar

värme, fest, stranden och massa annat härligt på sommaren!! saknar som in i! vill inte ha höst..hatar höst..sommar eller vinter..inget där mellan!

tråkig info

brist på bilder..hmm ja! nä men det fick bli en bild på mig och jacob som jag inte har träffat på 1000 år..det måste vi göra något åt känner jag, både det med jacob och med bildbristen!
Har inte hunnit blogga nu i veckan eftersom jag bor i skolan och i mina läxor! orhh det är riktigt tråkigt men sånt är livet! Ja..vad ska jag mer skriva mer än att mitt liv suger just nu..läxor..läxor..och ännu mer tråk! orhh orkar inte med skolan just nu..vi hörs när jag är på bättre humör..

orkar inte..

bloggar när jag pallar..deppar på livet just nu...blööö nä nu slutar jag skriva innan ni blir lika deppiga som jag

dagens konversation

 

 


tuff tjej

Har precis fixat klart mig inför julias tjejmiddag/halloweenfest och som ni ser så är jag väldigt tuff idag! haha nä nu ska vi sätta igång med maten och sen väntar vi på att alla brudar ska komma! Kuuuul nä nu slutar jag skriva eftersom jag inte har något mer att säga pussar och ha en bra lördagskväll!

fredag!

(Bilder från igår) Nu sitter jag här och väntar till klockan är runt tre för då drar jag in till ida och senare ikväll så blir det brudarna!!! woho! nä men inte mycket mer än det händer för mig idag, så vi hörs ikväll eller i morgon (då jag drar till julia på tjejmiddag..) nä nu slutar jag skriva innan ni slutar läsa puss!

Don't forget to smile

Drog ut en stund och fotade med Tilda och Ida. Mer bilder kommer men nu får ni nöja er med två bilder på min söta kusin Tilda♥

lite nytt

kom nyss hem från Malmö med ida! och fick med mig detta hem. Planerna var egentligen att vi skulle kolla bio och äta där men så strunta vi i bion och gick i stan istället! Nä nu ska jag packa och sen drar vi hem till ida och då gör hon likadant! vi hörs senare eller imorgon..pussar